Hem » Skicka nyplockade begravningsblommor till ceremonin

Skicka nyplockade begravningsblommor till ceremonin

by Jens Engblom

Om du eller någon du bryr dig om just har upplevt en förlust är det en omtänksam gest att skicka begravningsblommor. Att välja begravningsblommor som förmedlar din respekt för den avlidne och dina kondoleanser till deras nära och kära kan vara en utmaning.

Du behöver en pålitlig florist i denna fruktansvärda tid, och du kan bör välja din blomsterflorist om omsorg för att säkerställa att leveransen kommer fram i tid.

Vi brukar rekommendera begravningsblommorna.se

Vilka typer av blommor skickar man till en begravning?

När vi utformar blomsterarrangemang för begravningar använder vi oss av en bred palett av blommor, inklusive men inte begränsat till:

  • Prästkragar
  • Liljor
  • Orkidéer
  • Rosor
  • Hortensior

Dessa blommor används ofta vid begravningar på grund av den betydelse de har för död och sorg. Alla blomsterarrangemang kan dock passa till en begravning.

Blomsterarrangemang med ljusa färger kan bidra till att lätta upp stämningen under en begravning, även om vita blommor mer traditionellt förknippas med sorg. Eftersom våren vanligen är kopplad till förnyelse och optimism är begravningsblommor med vårfärger idealiska.

Den genomsnittliga kostnaden för begravningsblommor vid en begravning är:

Blomsterarrangemang för en begravning kostar ofta mellan 500 och 1500 kr. Begravningsblommor med fler detaljer kostar mer, men utgå inte från att en större storlek innebär ett högre pris. I större utsträckning bestäms detta av säsongsbetonade blommor som används i buketten.

När någon dör, brukar medlemmar av den närmaste familjen skicka blommor?

Större begravningsblommor skickas vanligen till begravningen av nära släktingar. Bland dessa finns sprayer till kistan, stående sprayer, dekorationer, begravningsväxter och små prydnadsföremål. Innan du ger en sådan gåva eller blommor till begravningen kan du kontrollera med familjen.

Skicka begravningsblommor

Blommor som skickas vid en begravning kan variera från det traditionella vita arrangemanget till en färgglad spray av liljor, lejongap och andra exotiska blommor, beroende på situationen och din relation till den avlidne.

Ett vackert arrangemang av kremeringsblommor är en rörande gest av sympati, oavsett om det är en tid av sorg eller ett glatt firande av ett väl levt liv. Blomsterleveranser för begravning eller kremering kan åtföljas av en uppriktig kondoleans och minnesanteckning.

Related Posts