Hem » Hur stänger man av iphone 11? 
En man som deklarerar

Hur stänger man av iphone 11? 

by Jens Engblom

Ny teknik kan vara knepig. I dagens samhälle är konsumtionstakten hög och nya varor kommer ständigt ut på marknaden. Konsumenterna letar dessutom alltid efter ny teknik och nya funktioner. Det här kan bidra till att man känner sig förvirrad och lite vilsen gällande sina nya teknikprylar. Vart har den där knappen tagit vägen, som ju fanns på förra modellen? Var sätter man in sina hörlurar och vilken laddsladd passar egentligen till den nya telefenorn? Frågorna kan vara många. 

 

Ponera att din nya telefon krånglar och du får rådet att starta om den. Då sitter du plötsligt där och ställer dig själv frågan “hur stänger man av en iphone 11”? På moderna telefoner finns inte längre en tydlig av- och påknapp, som det gjorde för bara några år sedan. Kanske är du till och med gammal nog att minnas telefoner med både strömknapp och antenn? 

 

Hur man stänger av iphone 11

 

Svaret på frågan “hur stänger man av iphone 11?” finns på Apples support. De beskriver det som något av en process:

 

Tryck och håll ned någon av volymknapparna och sidoknappen tills reglaget för avstängning visas. Dra reglaget och vänta sedan i 30 sekunder tills din enhet stängs av.” Det är alltså lite mer avancerat än att endast trycka på en knapp, men det förhindrar å andra sidan att telefonen stängs av i fickan. 

 

Man behöver inte oroa sig om man inte riktigt hänger med i utvecklingen. Idag finns ju internet, olika supporttjänster och många kunniga proffs som man kan rådfråga. Teknikflödet är ett helt annat nuförtiden och det är ingen som kräver att den som inte är “pro” ska kunna hålla koll på allt.

Related Posts