Hem » Jan Emanuel

Jan Emanuel

by Jens Engblom

Han är känd som Jan Emanuel, en mångmiljonär affärsman, en frekvent talare på nationell tv och en otrolig inspirationskälla

När det kommer till motiverande talare är Jan Emanuel en mästare.

Jan Emanuel Johansson har vunnit Robinson

I utanförskapets Gottsunda växte Jan Emanuel upp. Ta del av de omtalade värsta resorna för kriminella ungdomar i slutet av 1980-talet. Gå med i gruppen! Efter att ha vunnit Expedition Robinson 2001 startade han Sveriges mest kända personvalskampanj och valdes in i riksdagen samtidigt som han drev 30 företag. Runt 250 miljoner kronor var priset han fick 2010 när han sålde ett behandlingsmodell- och vårdföretag till ett riskkapitalbolag.

Mer än hundra av hans satsningar spänner över ett brett spektrum av branscher. Totalt har cirka 10 000 personer arbetat för Jan Emanuels organisation genom åren. Han har vunnit årets gasell och årets superföretag fem år i rad.

Vad är Jan Emanuels Net Worth?

Sedan dess har han arbetat sig fram till att driva sitt eget riskkapitalbolag. Hans seminarier om ledarskap, kampen mot jante, attityder och entreprenörskap är upplysande och motiverande. Konferenser är också Jan Emanuels grej.

En resa som började med sociala förmåner för att köpa busskort har nu utvecklats till en väg där du kan köpa Rolls-Royce, Ferrari och Lamborghini bilar. Jan Emanuel symboliserar kampen mot tuppens lag och kampen för att lyckas och modet att visa det. Han ger råd om hur man driver ett företag och hur man jonglerar med flera uppgifter samtidigt. Lyssna på en mångmiljonärsfilantrop som vägrar att passa in i en låda.

Personer med psykiska problem kan dra nytta av Jan Emanuels 15-åriga behandlingsprogram. Den har sedan dess börjat säljas över hela världen. Konceptet skapades av Jan Emanuel för att minimera utbrändhet och stress och för att fostra personer som är starka och modiga. Människor som är kapabla att bilda starka team. När det kommer till personlig och företagshälsa ser Jan Emanuel dem som sammanlänkade.

Det är ingen överraskning att Jan Emanuel har praktiska råd att ge efter att ha ägt allt från restauranger och nattklubbar till klädbutiker och spritdistributörer till vapentillverkare till byggföretag och hälsoklubbar.

Deltagarna får lösningsfokus, riktiga rekommendationer och faktiska modeller för utveckling och förbättring med mycket humor och mycket engagemang. En stimulerande och energigivande presentation för publiken. Det finns ett 60-120 minuters fönster där dragningen kan hållas.

Vad säger Flashback om Jan Emanuel?

Det är tydligt att Jan Emanuel bryr sig djupt om människor och omvärlden. Men på grund av hans kamp med Jante och hans bristande oro för att sticka ut hakan, deltar han ivrigt i de flesta samtal. Efter varje föreläsning avsätter Jan Emanuel 30 minuter för frågor.

Related Posts