Hem » Böda camping
Böda camping

Böda camping

by Jens Engblom

Den idealiska landsemestern som de flesta önskar finns på Böda Sand. Människor i alla åldrar samlas till landets vackraste strand, en 20 kilometer lång sträcka av ren vit sand.

Du kommer aldrig att få slut på saker att göra på Böda camping eftersom campingen erbjuder ett brett utbud av alternativ för alla. Ta en paus från din dagliga rutin för att njuta av stranden, solen och poolen.

På Böda arrangeras mängder av olika familjevänliga evenemang under hela sommaren.

After beach och aktiviteter

Under sommaren erbjuder After Beach levande musik och en mängd olika sommaraktiviteter. Ungdomar deltar i en mängd olika aktiviteter under dagen i betongparken, inklusive skateboardåkning och ett ungdomsläger för skate och kickbike.

Böda Strand Beach Club Öppettider

Måndag 11:00-22:00
Tisdag 11:00-22:00
Onsdag 11:00-22:00
Torsdag 11:00-22:00
Fredag 11:00-22:00
Lördag 11:00-22:00
Söndag 11:00-22:00

Böddas aktiviteter drar ihop barnen och de får nya vänner som ett resultat. En vattenpark, en minigolfbana, en tågresa och mycket mer väntar på Böda Sands

Boende Böda camping

Stranden och miljön finns alltid i närheten, oavsett var du bor. Campingen har en mängd olika boendealternativ, inklusive tältplatser och mysiga stugor. Eftersom varje stadsdel har en distinkt atmosfär, återvänder många besökare till sin favoritplats. För den som har tält eller husvagn finns det strandnära alternativ samt mer avskilda områden där du kan njuta av naturen som omedelbar granne.

Det finns många stilar av stugor att välja mellan, så det finns säkert något för alla. Om du letar efter en romantisk tillflyktsort för två, hittar du en mängd olika alternativ här. Ett brett utbud av bekvämligheter ingår i varje rum:

 • TV
 • DVD-spelare
 • Pentry
 • Privat uteplats
 • Däck

Camping Öland

När vädret är tillräckligt varmt blir Böda Sand sin egen lilla stad. Campingen är tillgänglig för funktionshindrade, husdjur är tillåtna och det finns många skötplatser för barn. Bageriet, Ica och shopping ligger alla inom gångavstånd.

Det finns mer med camping och stugor vid Böda Sand än vad man kan se, flera sommartillägg, som träningsklasser, barnvänliga aktiviteter och sociala sammankomster, är alla en del av paketet. Personer som bor i Böda är alltid berättigade till rabatt på vattenparker och minigolfbanor.

Din vistelse här kommer att kännas som ett äventyr snarare än bara en plats att vila huvudet på

Ölands vackraste strand

På sommaren måste öns atmosfär upplevas här kan du ställa in din egen takt. Vill du ha det bästa av sol och bad i Sverige? Då är Böda Sand platsen för dig.

Den nästan 20 mil långa stranden, som påminner om södra Europa snarare än Småland, är hisnande vacker.

Du kan lätt tillbringa några dagar på Sveriges längsta strand om ditt boende ligger precis vid vattnet. Stranden kan erbjuda följande aktiviteter:

 • Jetski
 • Trampbåtar
 • Ribbåtar
 • Böda Beach club
 • Krabbans glasställ

Varje morgon rensas stranden och vattnet från skräp så att barnen kan leka säkert.

Böda Beach Club serverar lunch, a la carte och buffé för både vuxna och barn precis intill stranden. Krabbans glasställ vid stranden och avhämtningsmöjligheter finns gott om under dagen.

Öland

Det finns både buss- och cykeluthyrning på campingen om du vill se mer av mark. Att ta en dagsutflykt är en favoritsysselsättning för många, och denna fantastiska plats har mycket att erbjuda. Ta en roadtrip genom Öland med dina nära och kära och njut av den relativa närheten till de flesta attraktioner. De mest populära attraktionerna är:

 • Land Zoo
 • Lådbilslandet
 • Kamelridning
 • Gokartbana

Det rekommenderas starkt att även ta en tur till Stora alvaret, Solliden, kalkstensbrottet, eller för den mer sportliga personen en cykeltur från norr till söder hela ön.

Related Posts