Hem » Beställa ett blombud – Så går det till

Beställa ett blombud – Så går det till

by Jens Engblom

Har du någonsin funderat på att beställa ett blombud på nätet? Det kan vara en uppskattad gest som inte behöver ta varken tid eller energi. Om du dessutom väljer ett billigt blomsterbud behöver du inte betala för mycket heller. I den här artikeln tänkte vi gå igenom allt du behöver veta om du går i tankarna att beställa blommor.

Välj ett pålitligt blombud

Det första steget när man vill beställa blommor eller ett blommogram är såklart att hitta en kandidat som är pålitlig. Det kan, förstås, vid första anblick vara svårt att skilja ut vilka av alla blomsterbud online som de facto går att lita på. Därför har vi gjort en liten övergripande lista över topp 3 bästa blombuden just nu:

  • Florister i Sverige
  • Interflora
  • Euroflorist

Dessa tre aktörer har stor erfarenhet att skicka blommor både innanför och utanför Sveriges gränser. Vilket innebär att du helt klart kan lita på att blommorna som du skickar via dem faktiskt kommer komma fram.

Välj blommor

När du har lokaliserat ett blombud är det dags att välja en bukett blommor att skicka. Det finns ju en väldigt massa blomster att välja mellan, därutöver finns det särskilda högtidsdagar och event. Exempelvis, mors dag, fars dag eller kanske vill du uppvakta någon som tagit studenten?

Oavsett syftet bör du enkelt kunna navigera rätt om du använder dig av menyerna och kategorierna som återfinns hos floristen. Välj bara vad du är ute efter för slags gåva så kommer det rulla in en massa olika förslag som förhoppningsvis kommer passa utmärkt för ditt ändamål.

Antal blombud: 3 st.
Betalningsmetoder: Swish, Klarna & Kortbetalning.
Leveranstid: 0-3 dagar.
Antal blomster: 1000 +

Related Posts