Hem » Bästa Escape Room i Stockholm

Bästa Escape Room i Stockholm

by Jens Engblom

Vägen ur ett Escape Room är ett riktigt häftigt äventyr, kantat av mysterier och pussel som ska lösas. När dörren stängs bakom er måste ni slå era kloka huvuden ihop för att lyckas komma ut från rummet. Det finns dock Ledtrådar om det skulle behövas.. Efter äventyret får ni intressant feedback på hur ni besegrat rummet.

Här har vi listat de bästa Escape room i Stockholm.

Twisted Keys Escape Room

Twisted Keys Escape Room ligger i Stockholm. Letar du efter en ny, spännande och rolig aktivitet i Stockholmsområdet? Kom gärna med! Har du och dina vänner vad som krävs för att hitta ledtrådar, lösa alla pussel och hitta vägen ut innan tiden är ute?

Escape Room hittar du mer information om hur man bokar och kommer igång.

Escape Stories

På Escape Stories är vårt mål att leverera en av de bästa Escape Room-upplevelserna i världen! För att uppnå det fokuserar vi inte bara på fantastiska pussel, rum och inredning utan också på gästfrihet och berättande! Om du besöker oss är ditt mål inte bara att komma ut på 60 minuter. Du kommer att ha ett syfte, ett uppdrag och tro oss – du kommer att känna det verkliga behovet av att avsluta det!

Fox in a Box Stockholm

Fox in a Box Roomescape är ett spännande livespel, designat för små grupper på 2 till 6 personer. Du är låst i ett rum och du har 60 minuter på dig att lösa mysteriet med hjälp av logik och lagarbete. Under denna timme kommer du att känna spänning som aldrig förr. Ditt team måste arbeta tillsammans i varje steg för att slå rummet.

Questrooms

Ett av de första och mest spännande spelrummen i Sverige. Lös pussel, arbeta som ett team, tänk utanför boxen så kommer du att kunna fly från ett av våra 6 rum! Vi har också det enda skräckbaserade rummet i Sverige, där vi garanterar att kittla dina nerver.

Related Posts