Hem » Nenne Frisk

Nenne Frisk

by Jens Engblom

Nenne Frisk, eller Jennelee Frisk som hon egentligen heter, är en 34-årig svensk kvinna som arbetar som porrskådespelerska. Nenne Frisk bor på Tjörn tillsammans med sin familj och sköter sitt jobb mestadels hemifrån.

Hon producerar egenfilmat material som säljs på plattformar som Onlyfans och Twitch. Nenne Frisk är även stor på TikTok. 

Några fakta om Nenne Frisk

Född 22 juli 1988 
Bor Rönnäng, Tjörns kommun
Yrke Egenföretagare inom vuxenindustrin
Civilstånd Gift med Niklas Frisk, 36

Med en kort, tuff frisyr, mängder av tatueringar och utmanande kläder på nästan alla bilder är Nenne Frisk sin egen annonspelare. Hon känns särskilt igen på sina ansiktstatueringar bestående av streck på haka och underläpp samt sin mönstertatuerade hals. Nenne Frisk är ofta sminkad och har en vältränad kropp som hon gärna visar upp, även på mer städade plattformar som Facebook och Instagram där innehållet inte får vara alltför sexualiserat. 

Att välja väg inom vuxenindustrin och skapa en tydlig persona kan vara ett vinnande koncept, och det är precis vad Nenne Frisk gör. Hon är ett med rollen som den bestämda, coola kvinnan som inte ber om ursäkt. 

Vem är Nenne Frisk? 

Nenne Frisk heter egentligen Jennelee Frisk och föddes den 22  juli 1988. Hon är bosatt i Rönnäng som ligger på Tjörn och är gift med Niklas Frisk. Paret har tre barn och bor i villa. Arbetet som erotisk kreatör och porrskådespelerska sköter Nenne Frisk som egenföretagare. Hon är skriven som VD för bolaget Nenne Frisk Limited UK Filial. Företagets inriktning beskrivs som artistisk verksamhet. 

Var kan man ta del av Nenne Frisks jobb?

Nenne Frisk arbetar inte live på nattklubbar och event utan har sin verksamhet på olika ställen runt om på internet. Hon har inte så många betalda samarbeten utan riktar främst in sig på att sälja eget bild- och filmmaterial direkt till kund. 

För den som försörjer sig med hjälp av webbunderhållning är det ofta viktigt att finnas på många olika platser samtidigt. 

Här kan man hitta Nenne Frisk:

 • Discord
 • Twitch
 • Onlyfans
 • Myfans
 • Fansly
 • MNB
 • Skandalbeauties
 • YouTube
 • TikTok
 • Instagram 
 • Facebook

Många av dessa webbsidor  är specialiserade på vuxet innehåll och flera av dem erbjuder prenumerationer med månatliga avgifter. Mest känd är sajten Onlyfans. Det är främst en sida för betalporr men även artister, träningsprofiler och konstnärer är verksamma där. 

Den som är prenumerant hos Nenne Frisk på Onlyfans får ta del av de bilder och filmer som hon producerar och lägger upp. Hon kan själv styra när och hur mycket hon vill arbeta. Precis som med allt annat jobb inom visuell media gäller det att ständigt hålla sig i ropet, vara aktuell och skapa nytt material. 

Jennelee Nenne Frisk på TikTok

Med nära 243 000 följare är Jennelee Nenne Frisk en stor spelare på plattformen TikTok. Hon lägger upp olika sorters videor där publiken får en bredare inblick i hennes liv och vem personen bakom porren egentligen är. Förutom roliga klipp och videor om familjelivet svarar hon på frågor och berättar om jobbet som kreatör och porrskådespelerska. Nenne Frisk är öppen i sin dialog med fansen och berättar om lön och skatt, hur branschen fungerar och vilka utmaningar man kan mötas av som egenföretagare. Hon svarar även på frågor om hur hennes yrkesval går ihop med livet som förälder och boende på en mindre ort. 

Framtiden med Nenne Frisk

Enligt Nenne Frisks Instagramsida kommer hon inom kort att vara aktuell i en svenskproducerad film som heter The Peacock. Filmen tillhör inte kategorin porr, men Nenne Frisk berättar att hon kommer att visa mycket hud även där. 

Nenne Frisk deltar i olika poddar med jämna mellanrum men har ännu ingen egen. Hon har till exempel hörts i Sexmorgon och Guldtands Podcast. 

Största snackisen

Liksom många andra kvinnor får Nenne Frisk med jämna mellanrum kritik för hur hennes barn kan komma att påverkas av hennes sätt att försörja sig. Det mesta som skrivits om henne i gammelmedia har fokus på att hon är en trebarnsmamma som gör porr. Många provoceras hårt av att hon fotar och spelar in sitt material i hemmet. 

Kombinationen erotisk underhållning och föräldraskap är den stora snackisen kring Nenne Frisk även på internet. Hon får till exempel ofta frågor om huruvida barnen vet vad hennes yrke innebär. Nenne Frisk bemöter och svarar på det mesta, främst på TikTok, och hennes öppenhet och transparens har blivit en del av hennes signum. 

Related Posts