Hem » Mall of Scandinavia Parkering – Tips för Smidig Shopping

Mall of Scandinavia Parkering – Tips för Smidig Shopping

by Jens Engblom

Parkera vid Mall of Scandinavia

Icket undra på, många av er undrar över parkeringsmöjligheterna vid Mall of Scandinavia. Hur många platser finns det? Är det kostnadsfritt eller tar det ut en avgift? Hur kan man navigera in i parkeringen? Låt oss ryckas upp i en storm av svar på dessa frågor.

Parkering och dess Finesser

Mall of Scandinavia erbjuder en imponerande parkering med omkring 4000 platser. Så behöver du aldrig oroa dig för att inte hitta en ledig plats! För att grädden ska bli tjock på moset, är de första tre timmarna gratis. Tänk dock på att du behöver validera din biljett inom detta tidsgräns.

Ett Navigationsknep

För att hitta till parkeringen är det viktigaste att hålla skyltarna mot Mall of Scandinavia i sikte när du kör längs motorvägen. Det är som att följa brödsmulorna tillbaka till fristaden.

Detta Borde Intressera Dig:

Antal Platser Kostnad för Parkering Vägbeskrivning
Omkring 4000 Första tre timmarna är gratis, sedan tillkommer avgift Följ skyltarna till Mall of Scandinavia

Summa Summarum

Så, lite förvirring i början, men förhoppningsvis är allt klart nu. Att parkera vid Mall of Scandinavia är smidigt med goda parkeringsmöjligheter och ett genomtänkt system. Tänk dock på att validera din biljett inom den fria tidsperioden. Och du, glöm inte var du parkerat bilen!

Related Posts