Hem » Laleh Har Fått En Dotter – Gratulationer till Sångerskan

Laleh Har Fått En Dotter – Gratulationer till Sångerskan

by Jens Engblom

Vem är Laleh?

Laleh Pourkarim, mest känd som bara Laleh, är en svensk artist och låtskrivare. Hon slog igenom på allvar 2005 med sin självbetitlade debutalbum och singlarna ”Invisible (My Song)” och ”Live Tomorrow”. Laleh har utmärkt sig för sin genre-blåsande stil, vilket reflekteras i den breda blandningen av musikaliska influenser som finns i hennes verk, från pop till rock till folkmusik och mer därtill.

Lalehs moderskap

Laleh har första gången blivit mamma till en liten dotter. Hon bekräftade nyheten via Instagram, där hon delade ett ömt foto av sig själv och hennes nyfödda babyn. Hon berättade inte mycket om sin dotter, som hennes namn eller exakta födelsedatum, men delade ett foto där vi kunde se en liten hand hålla i hennes.

Vad betyder detta för Lalehs karriär?

Artistmoderskap är inget nytt, och många framgångsrika kvinnor har fortsatt att leverera på toppen av sin karriär efter att ha blivit mammor. Så vi kan förvänta oss att Lalehs karriär kommer att fortsätta blomstra med samma passion och begåvning som hon alltid har visat, även om det kan ta lite mer manövrering nu när hon har en baby att ta hand om.

Informationskategori Detaljer Ytterligare info
Namn Laleh Laleh Pourkarim
Nationalitet Svensk Född i Iran
Yrke Artist, musiker Singer-Songwriter/Producent
Familj Mamma Till en dotter

Konklusion

Lalehs nya roll som mamma kommer säkert att influera hennes kommande musik och vi kan alla vänta med spänning på vad hon har att säga om moderskapet i hennes kommande verk. Det kommer säkert att vara en musikalisk resa värd att följa för varje fan.

Gratulerar, Laleh!

Related Posts