Hem » Den Som Dräper Säsong 3: Kriminalspänning i Skandinavien

Den Som Dräper Säsong 3: Kriminalspänning i Skandinavien

by Jens Engblom

Den Som Draper Säsong 3: Vad kan vi förvänta oss?

Vad handlar den tredje säsongen om?

Den tredje säsongen av ’Den som dräper’ fortsätter att följa profileraren Katrine Ries Jensen och populisten Thomas Schaeffer i deras ihärdiga jakt på ovanliga brottslingar och seriemördare. Eftersom varje säsong är självständig bör vi förvänta oss en helt ny intrig med noga uttänkta mysterier.

Vilka är huvudpersonerna och skådespelarna?

Våra älskade huvudpersoner, profileraren Katrine Ries Jensen som spelas av Laura Bach och Thomas Schaeffer som spelas av Jakob Cedergren, kommer tillbaka för attäm en gång vara åskådaren i sina ovanliga fall.

När kommer säsong 3 att släppas?

Även om vi inte har en officiell släppdatum, kan vi förvänta oss att den tredje säsongen av ”Den som dräper” kommer någon gång i slutet av 2022 eller början av 2023. Men vi vet alla att det bästa sättet att förutse ett släppdatum är att hålla ett öga på officiella meddelanden.

Karakter Skådespelare Säsong
Katrine Ries Jensen Laura Bach 1,2,3
Thomas Schaeffer Jakob Cedergren 1,2,3

Finns det något nytt med säsong 3?

Varje säsong av ”Den som dräper” är självstående, så kanske vi får se nya ansikten och en helt ny intrig. Men det är också troligt att vi kommer dyka ännu djupare i Katrine och Thomas liv, vilket ger oss mer insikt i hur de klara av sina komplicerade professionella och personliga liv. Så visst har vi alla något att se fram emot!

  • Första avsnittet

    Första avsnittet av säsong 3 kommer säkerligen att skapa en spännande uppstart som kommer att få oss alla hoppa upp i soffan.

  • Mer mysterier

    Mer mystiska fall att lösa och mer dramatik på horisonten!

Så, är du redo för ”Den som dräper” säsong 3? Markdown your kalendrar och ställ in dina påminnelser, för säsongen 3 kommer till vår väg och det är något du inte vill missa!

Related Posts